skip to Main Content

Welzijnswerk

Naast Final Edition ben ik ook actief binnen het welzijnswerk. Het is een uitdaging om te laten zien wat welzijn eigenlijk doet. Om het begrip welzijn zichtbaar te maken, heb ik verschillende campagnes ontwikkeld op het gebied van vrijwilligerswerk, buurtwerk en nieuwe mensen ontmoeten. Campagnes ontwikkelen om mensen en organisaties/ bedrijven een gezicht te geven is ontzettend leuk en waardevol. Je plukt er altijd de vruchten van om jezelf zichtbaar te maken.

Welzijn is persoonlijk. Als je de campagnes ziet en de tekst leest, roept dat het gevoel op dat welzijn toegankelijk en benaderbaar is.

De vrijwilligerscampagne is opgezet met als doel het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten. Dat het leuk is om iets voor een ander te betekenen of om jezelf te ontwikkelen. Wie weet helpt het bij het zoeken naar een baan.

De buurtwerkcampagne laat zien dat het belangrijk is om contact te hebben met mensen in je straat of buurt. Dat je met elkaar mooie buurtinitiatieven kan bedenken of een mooi buurtfeest kan organiseren.

De ‘nieuwe mensen ontmoeten’ campagne laat zien dat je op een laagdrempelige en leuke manier nieuwe mensen kan ontmoeten. Dat je niet direct op date hoeft te gaan, maar bijvoorbeeld aan kan sluiten bij een gezellige pubquiz.

Back To Top