Ga naar hoofdinhoud

Welzijnswerk

Om het begrip welzijn zichtbaar te maken heb ik verschillende campagnes ontwikkeld voor Welzijn Noordwijk, op het gebied van vrijwilligerswerk, buurtwerk en nieuwe mensen ontmoeten. Campagnes ontwikkelen om mensen en organisaties een gezicht te geven is ontzettend leuk en waardevol. Je plukt er altijd de vruchten van om jezelf zichtbaar te maken.

Welzijn is persoonlijk. Als je de campagnes ziet en de tekst leest, roept dat het gevoel op dat welzijn toegankelijk en benaderbaar is.

De Vrijwilligerscampagne is opgezet met als doel het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten. Het is leuk om iets voor een ander te betekenen of om jezelf te ontwikkelen.

De Buurtwerkcampagne laat zien dat het belangrijk is om contact te hebben met mensen in je straat of buurt. Dat je met elkaar mooie buurtinitiatieven kan bedenken of een mooi buurtfeest kan organiseren.

De ‘Nieuwe mensen ontmoeten’ campagne laat zien dat je op een laagdrempelige en leuke manier nieuwe mensen kan ontmoeten. Dat je niet direct op date hoeft te gaan, maar bijvoorbeeld aan kan sluiten bij een gezellige pubquiz.

De ‘Wie ben jij’ campagne laat zien wat je nog kan dan na je pensioen. Je brengt ontzettend veel ervaring met je mee die je kan inzetten bij vrijwilligerswerk, maar ook door je kennis te delen op andere manieren.

Back To Top